top of page
BAKGRUNNSTRØMSØE.png
strømsøelogohvitArtboard 1_2x.png
bestillbord.jpg

OM OSS

Velkommen til oss! Vi er Levangers eldste vedvarende familiebedrift med en historie som strekker seg helt tilbake til 1796, da det første slektsleddet kom til gården og livnærte seg på å drive bakeri. Siden den gang har vi drevet næring her i flere generasjoner og er nå på syvende generasjon. Bakeriet var hovednæringen, men med tiden ble cafévirksomheten langsomt utviklet. Vår generasjon har tatt konseptet til et enda høyere nivå og vi kan med glede kalle oss Levangers eldste restaurant.

Gjennom historien er det verdt å nevne Strømsøe Bakeri, Strømsøe Café, Strømsøe Café og Pizzahus, bedre kjent som Pernilles! Det er fra denne tiden vår populære pizza har sitt opphav. Vi har bakt vår egen pizza i 37 år og holder fast på tradisjonene våre. Vår lokalkjente pizza har nå blitt kjent over store deler av Trøndelag, og vi føler oss heldige som kan servere rykende fersk pizza levert fra vårt eget bakeri.

Men det er ikke bare pizza som har gjort oss kjent. Vi har også gledet våre kunder med arrangementer, store konserter, bakgårdsidyll i den flotte bakgården vår, intimkonserter og mye mer i en fantastisk atmosfære. Vår visjon er å glede kundene med god mat og drikke til fine priser. Vi følger mattrender, liker nye smaker og leker oss med nye måter å presentere både mat og drikke på. Samtidig er vi stolte av vårt samarbeid med den lokale ølleverandøren Austmann, der vi har et rikt sortiment.

Vi vil hele tiden forbedre oss, leter ivrig etter nye mål og setter kunden først.

Takk for at dere besøker vår ærverdige bygård, Strømsøegården.

mandag:                            stengt

tirsdag - torsdag:   15:00 - 22:00

fredag - lørdag:     15:00 - 23:00

søndag:                  15:00 - 20:00

bottom of page